Încă un fiasco la PSD Dâmbovița? Țuțuianu: Nu va fi nicio conferință județeană pe 10 ianuarie / Voi sta la masă cu oricare, dacă dispar cei 3

Ar fi prea multă cantitatea de ridicol în care s-ar afunda PSD Dâmbovița dacă informația oferită astăzi de senatorul Adrian Țuțuianu se va confirma.

Așadar, după ce au amânat și anulat de atâtea ori organizarea unei conferințe județene de alegeri, social-democrații au anunțat (oficial, prin comunicat de presă) că așteptata conferință va fi pe 10 ianuarie. Numai că, ne spune astăzi senatorul PRO ROMÂNIA, lucrurile nu s-ar îndrepta deloc către așa ceva:

Nu va fi nicio conferință județeană pe 10 ianuarie, vă anunț eu. Probabil că nu vor fi conferințe județene nicăieri în țară, pentru că se dorește organizarea, la începutul lunii februarie, a unui congres extraordinar care să nu fie precedat de alegeri în organizații.

Se vorbește de numirea de la București a unui interimar la conducerea PSD Dâmbovița. Ceea ce readuce în discuție subiectul colaborării dintre Țuțuianu și foștii colegi. Spune senatorul:

Am să repet până la saturație: este imposibil sa stea la masă Țuțuianu cu Rovana Plumb, cu „Goe” Plumb și cu Oprea.

Ca principiu, este de dorit ca Stânga să înceapă în 2020 să găsească punți de colaborare. Colaborările, chiar dacă nu vom avea un proiect național comun, pot fi punctuale. În condițiile în care, la Dâmbovița, dispar cei 3, vă spun că voi sta la masă cu oricare dintre cei care vor conduce Organizația Județeană. Nu mă interesează dacă se numește Corlățean, Corneliu Ștefan sau, eu știu, chiar și Carmen Holban.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.