Interviu Adrian Țuțuianu: Nume surpriză de posibil candidat la prezidențiale, susținut de Pro România!

Senatorul Pro România, Adrian Țuțuianu, vorbește, într-un interviu pentru publicația Reporter global, despre proiectul politic asumat – Pro România și despre ambițiile de viitor. Dincolo de lucruri pe care le-a mai spus și în conferințele de presă de la Târgoviște, un subiect apare ca noutate: alegerile prezidențiale, respectiv numele pe care senatorul le-ar vedea posibile candidaturi susținute de Pro România. Aici apare surpriza.

Reporter: Candidatul la prezidențiale?

Adrian Țuțuianu: Eu sper să găsim în partid sau în afara partidului un candidat care împărtășește valorile acestea de centru-stânga și care să intre în turul doi al alegerilor prezidențiale. Ar fi o tragedie ca în turul doi să alegem pe principiul răului mai mic între domnul Iohannis și Liviu Dragnea.

Reporter: Nume?

Adrian Țuțuianu: Doamna Gabriela Firea poate fi un candidat susținut de Pro România, pentru că nu va putea candida decât ca independent. Corina Crețu poate fi alt candidat susținut de Pro România. Sorin Câmpeanu poate fi al treilea nume. Și, cred eu, domnul Tăriceanu, dacă se desprinde de actuala coaliție, ar putea să primească susținerea Pro România, cu o coaliție ceva mai largă care l-ar duce în turul doi.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.