Ioan Marinescu: Cei care mă cunosc știu ce fel de OM sunt, cu bunele și relele mele!

ioan marinescu 2

Declarație de presă

În urmă cu câteva săptămâni, mi-am anunțat candidatura pentru funcția de consilier județean din postura de INDEPENDENT. Conjunctura, deciziile politice (mai mult sau mai puțin controversate) au determinat această opțiune, pe care mi-am asumat-o fără nicio teamă.

Am muncit o viață întreagă pentru județul Dâmbovița și pentru oamenii de aici. Nu am dat niciodată înapoi, nu am fugit de provocări și nu am întors spatele nimănui. Cei care mă cunosc știu ce fel de OM sunt, cu bunele și relele mele.

Mi-am asumat această candidatură pentru că știu foarte bine că pot să mai ajut acest județ. Am experiența necesară, am expertiză și am puterea de a face lucruri bune în continuare. Demersul meu e susținut doar de pasiune și entuziasm. Nu am armate politice în spate, nu am susțineri financiare suspecte, nu am o agendă ascunsă. Am spus întotdeauna cu voce tare ceea ce cred (de multe ori, contrar binelui propriu) și asta voi face în continuare. Pentru că eu am PRINCIPII, NU INTERESE! Și vreau să pot spune asta tuturor dâmbovițenilor, urmând ca ei să procedeze după buna lor conștiință.

Nu m-am schimbat, rămân același. De data asta, INDEPENDENT (de partide), DEPENDENT de oameni!

Ioan Marinescu

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.