Ioan Marinescu, după retragerea candidatului Ciprian Iacob: Cu ce și pe cine deranjează INDEPENDENȚII?

ioan marinescu 2

Declarație de presă – Ioan Marinescu

Am luat act cu stupoare de retragerea din cursa electorală a candidatului independent Ciprian Iacob. Nu gestul în sine e alarmant, ci motivele care l-au însoțit, relatate pe larg în mass-media locală.

Situația este, în opinia mea, îngrijorătoare și poate că ar trebui să primim mai multe răspunsuri. Dincolo de cazul concret, o idee rămâne: Cu ce și pe cine deranjează INDEPENDENȚII? Prin natura demersului lor, ei sunt oameni lipsiți de arsenalul unui sistem politic bine închegat (cum au partidele) și se bazează doar pe capacitarea oamenilor simpli. De aici și până la gesturi de intimidare de o gravitate extremă, consider că s-a depășit de mult limita!

Independent (de partide)
Dependent de oameni!


Declarația lui Ioan Marinescu vine după gestul candidatului independent pentru Primăria Târgoviște, Ciprian Iacob, de a se retrage din cursă. Motivele invocate de Iacob sunt incredibile:

„Întâmplător sau nu” la două zile după interviul în care îmi anunțam oficial candidatura „m-am trezit” cu o tamponare ușoară și împreună cu celălalt participant în trafic am semnat documentele pentru înțelegerea amiabilă așa cum prevede legislația. După nici 3 ore de la semnarea documentelor au început să „apară durerile” șoferiței iar după alte câteva ore „au apărut durerile” pasagerului, copilul doamnei.

Fotografii erau prezenți la locul accidentului….

Stresul creat de prezența mea în cursa pentru postul de primar ca independent a pus activul de partid al psd-pnl-alde-unpr să caute și să găsească soluții neortodoxe pentru a încerca să mă compromită. Cu suportul media local au încercat să mediatizeze drama tamponării dar nu i-a băgat nimeni în seamă mai ales că acest tip de „accident” a devenit o sursă de venit pentru „accidentat”.

M-am ales astfel cu dosar penal.
Atenție însă că oricărui conducător auto i se poate întâmpla, candidat sau nu!

După alte 2 zile de la „accident” autoturismului personal „cineva” a tăiat instalația de la sistemul de frânare! Mă pregăteau de al 2-lea accident.
Fotografii cu siguranță ar fi fost prezenți la locul accidentului….

Toate cele de mai sus și o serie de mesaje de „prietenie” dinspre politicieni m-au convins că membri de partid activ implicați în furtul banilor publici sunt dispuși la orice efort și/sau sacrificiu pentru a-și păstra accesul neîngrădit la bugetul local și/sau județean.
Corupția ucide și o poate face nu doar la București.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.