Ionuț Săvoiu, despre modernizarea DN 71 Bâldana – Târgoviște: Lucruri pe care le-am asumat în urmă cu 2 ani încep să se concretizeze, pas cu pas!

ionut savoiu

Săptămâna trecută, președintele CJD, Adrian Țuțuianu, anunța faptul că proiectul modernizării DN 71 Bâldana – Târgoviște a primit, după ani mulți de vorbe și niciun rezultat, prima veste bună: CNADNR a înțeles și și-a asumat necesitatea unui drum pe 4 benzi pe traseul amintit.

Pe subiect, se exprimă astăzi și deputatul Ionuț Săvoiu, unul din cei care au făcut demersuri constante pentru a ajunge la acest moment:

Pot să spun că se deschide un nou capitol în sensul dezvoltării județului Dâmbovița. Nu va fi ușor, este un proces  extrem de complex și de durată, iar dâmbovițenii trebuie să cunoască acest aspect. Ce e important, însă, e faptul că lucrurile pe care le-am asumat în urmă cu 2 ani de zile încep acum să se concretizeze, pas cu pas. Și e o șansă, dacă vreți, să constatăm că actualul Guvern acordă o atenție sporită județului. Ni s-a spus de atâtea ori în ultimii ani că nu merităm drum pe 4 benzi de la Bâldana la Târgoviște, la mijloc fiind vorba de o manipulare a cifrelor de trafic. Este pentru prima dată când se recunoaște și se asumă ferm faptul că avem nevoie de acest drum pe 4 benzi. Și am satisfacția că ideile lansate acum mai bine de-un an de zile, prin interpelări, drumuri la minister, eforturi ale președintelui Consiliului Județean, se materializează. Faptul că echipa CNADNR vine în inspecție tehnică pe teren e o dovadă de seriozitate a discuțiilor, un pas concret, primul pe acest proiect. 

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.