Iulian Vladu, atac la PSD și Adrian Țuțuianu: Continuă presiunile pesediste în administrațiile locale!

iulian vladu

Chinuit de remușcări că vorbește de rău în Săptămâna Mare, președintele PDL Dâmbovița, Iulian Vladu, nu s-a putut abține de la câteva fraze dedicate Partidului Social Democrat și fruntașilor acestuia. Zice deputatul de Găești că e zvârcoleală în administrațiile locale din județ unde PSD nu controlează lucrurile, dar ar vrea să le controleze. Cum ar veni, adică, la Butimanu și Hulubești:

Continuă presiunile pesediste în administrațiile locale. La Butimanu, PSD vrea să dizolve Consiliul Local pentru că nu-și poate face jocul politic. La Hulubești, știți bine că avem alegeri pe 25 mai, datorită PSD. După ce au sărăcit toate comunele și nu au adus niciun proiect în acest județ, pesediștii vor acum să facă șicane în consiliile locale pe care nu le pot controla și să declanșeze alegeri.

Este limpede că dl Țuțuianu și gașca lui nu au înțeles, încă, jocul democratic; nu știu să respecte voința cetățeanului, care a dat mandat de 4 ani consiliilor locale. Dacă ar fi să funcționăm și noi după logica lor politică, ar însemna să dizolvăm peste 60% dintre consiliile locale din județ. Și-mi pun întrebarea: Unde s-ar ajunge?

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.