Ludovic Orban: Băsescu, prins între două infracțiuni >> Și-a săpat singur groapa!

orban-basescu-da

Președintele interimar al PNL Dâmbovița (bașca vicepreședinte la nivel național), Ludovic Orban, îi prevede un viitor cenușiu lui Traian Băsescu, după ce acesta își va încheia mandatul. Tributar faptelor sale trecute, actualul președinte al României va fi judecat pentru ele, crede Orban.

Eu vă spun foarte clar: Băsescu și-a săpat singur groapa. După ce-și termină mandatul, în mod evident, îl vor ajunge toate faptele sale, din care multe vor fi judecate.

Și tot Orban crede că Traian Băsescu a greșit grav prin jocul pe care l-a încercat cu ofițerul acoperit, trezindu-se acum prizonier între două infracțiuni:

Domnul Băsescu a comis o gravă greșeală și nu știu cum va ieși din această greșeală pentru că:

  • dacă devoalează el, ca și președinte al CSAT și ca șef al comunității de informații, un ofițer acoperit, comite o infracțiune. Ca să nu mai spunem că România e membru NATO, deci creează niște probleme internaționale incredibile;

  • dacă, în schimb, nu devoalează acest ofițer, comite, de asemenea, o infracțiune. De ce comite o infracțiune? Pentru că este o infracțiune să fii ofițer de informații și, în același timp, să fii membru al unui partid politic și să ocupi o funcție publică. Ori, un oficial care are știință despre existența unei infracțiuni și nu sesizează organele de anchetă penală privitoare la potențiala infracțiune pe care a întâlnit-o se face vinovat de tăinuire. Deci, Băsescu este acum între ciocan și nicovală.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.