Mari campioni ai boxului românesc, prezenți la inaugurarea celei mai noi săli din Moreni / Răzvan Bejan îi aduce la sport pe copiii din oraș

Municipiul Moreni are, începând de ieri, o sală nou-nouță pentru practicarea sportului. „Energy City Club” îl are drept fondator pe Răzvan Bejan, liderul PRO ROMÂNIA Moreni, fost practicant de box de performanță.

Sala oferă condiții excelente pentru antrenamente de box și fitness, dar se pot organiza aici și clase de zumba, cardio de toate tipurile, saună. Având în vedere specificul locației, alături de Răzvan Bejan a fost, la inaugurarea clublui, marea familie de campioni ai boxului românesc, Gheorghe Simion (maestru emerit al sportului) și băieții lui, Dorel și Marian (campioni mondiali și medaliați olimpici). De asemenea, a participat și senatorul PRO ROMÂNIA, Adrian Țuțuianu, cel care l-a sprijinit și încurajat pe Bejan în activitatea politică.

Răzvan Bejan: Am inaugurat astăzi cea mai noua locație pentru sport din Moreni. Sala oferă condiții excelente pentru antrenamente de box, cardio, fitness. Sala va avea și o componentă socială, dorința noastra fiind de a-i aduce către sport pe copiii din Moreni, fără posibilități de susținere financiară. Este, dacă vreți un proiect de incluziune socială.

Adrian Țuțuianu: Răzvan și-a propus să aducă aici copiii din oraș, care nu au posibilități materiale, pe care familiile nu-i pot susține, dar care vor să facă sport de performanță. Iar lucrul ăsta este excepțional, într-o lume în care toți urmăresc doar profitul. Răzvan urmărește să facă ceva care nu-i va aduce profit, dar sunt sigur că-i va aduce recunoașterea morenarilor. Am mare încredere în el, îl voi susține și sper să fie și primarul municipiului Moreni, cu rezultate în administrație foarte bune. Ieri, am analizat cu el oferta pentru 2020-2030, am făcut un program pe 10 ani, și l-am văzut foarte determinat să găsim soluții pentru problemele din municipiu. Cu mine la Consiliul Județean și cu el la Primăria Moreni, vom face lucruri bune pentru județ și pentru municipiu.

După inaugurare, senatorul PRO a fructificat momentul și l-a convins pe maestrul Gheorghe Simion să completeze o cerere de adeziune în partid.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.