Marian Țachianu (PSD): Asta-i diferența dintre noi și această alianță / rectificări preferențiale pentru primarii PNL

Deputatul PSD Dâmbovița, Marian Țachianu, acuză sprijinul disproporționat pe care actualul Guvern îl oferă localităților din România, în funcție de înregimentarea politică a primarilor. Exemplul județului Dâmbovița este sugestiv, iar filtrul politic al banilor care vin aici este evident:

Asta-i diferența dintre noi, PSD, și această alianță: noi n-am ținut cont de culori politice. V-am mai spus, sunt localități în județul Dâmbovița cu primari PNL, care au luat mai mulți bani din PNDL decât localități „psd-iste”. Băleni, Bezdead și alte localități, care au depus proiecte, au luat bani, dar nu le-a pus nmeni piedici, nu s-au făcut rectificări preferențiale cum au făcut ei anul trecut, de-au dat numai la comune „pnl-iste” bani, 700-800 mii lei, iar localitățile cu primari PSD nu au fost nici măcar trecute la rectificare. Necesitățile sunt peste tot. Dacă vor proceda așa în continuare, lucrurile nu sunt deloc OK.

Eu sper să le vină mintea la cap, cu toate că aud că prin PNDL nu se va mai deschide nicio sesiune de proietce, cel puțin anul acesta. Văd că au cerut reformă în CNI, probabil vor să schimbe conducerea. Ceva se întâmplă și e ceva dubios.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.