Marin Antonescu: Florin Popescu e un mare amator politic! (momentele subiectului)

watermarked-P2267982

Expozițiunea. La alegerile interne de acum două săptămâni, PDL Dâmbovița a suplimentat numărul prim-vicepreședinților de la 2 câți scria statutul la 3 câți erau candidații.

Intriga. Florin Popescu (PMP): Când PDL-ul era locul I pe județ, erau 2 prim-vicepreședinți. Acum, când nu reprezintă nimic pe scena dâmbovițeană, sunt 3.

Desfășurarea acțiunii. Marin Antonescu: PDL-ul este în reconstrucție. Ar putea să aibă 4, pentru că avem 3 colegii de senator, și asta s-a avut în vedere, ca prim-vicepreședinții să răspundă de un colegiu de senator, ca și motiv organizatoric, să supervizeze aceste colegii. Și mai avem un deputat pe colegiul de sud. Trebuie să ne organizăm pentru reorganizare, pentru o reconsolidare structurală.

În privința afirmației că PDL nu mai înseamnă nimic, sigur, nu așteptăm laude de la domnia-sa. Și vom mai auzi. Atenție, deocamdată, auzim. Dar vom și răspunde suficient de contondent, pentru că avem motive să ne apărăm și identitatea și demnitatea structurală împotriva amatorilor politici despre care, la un moment dat, credeam că sunt profesioniști.

Punctul culminant. Marin Antonescu: Florin Popescu e un mare amator politic, de un amatorism cvasitotal. (…) Cum putem numi noi atitudinea unui om politic care face analiza altui partid? Face analiza, din afară, a altui partid. Se crede în măsură, pentru c-a fost cândva președintele acestei organizații?… Și dacă, mâine, se duce la Partidul Legionar?! Din ce perspectivă ne mai critică acolo?

 Deznodământul. Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Sictir!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.