Marin Antonescu rămâne consilier județean și vicepreședinte CJD. Cererea PNL de încetare a mandatului a fost respinsă

marin antonescu - neli ion

S-a întâmplat astăzi, în sedința ordinară a CJ Dâmbovița, punerea în discuție a încetării, înainte de termen, a mandatului de consilier județean pentru (nea) Marin Antonescu. Solicitarea a venit de la PNL, întemeiată pe decizia din ianuarie potrivit căreia Antonescu a fost radiat din partid.

Supusă astăzi la vot deschis, în plenul CJD, cererea liberalilor a fost respinsă de consilierii județeni cu scorul de 18 – 16. Marin Antonescu a declarat că îi așteaptă în instanță pe liberali, acolo unde se va decide chestiunea eliminării sale din partid. Părea optimist actualul vicepreședinte CJD:

Pentru cei care nu știu, ne aflăm cu un proces în fața Tribunalului Dâmbovița, cu o contestație la măsura de pierdere a calității de membru al PNL și printr-o cerere de ordonanță președințială care are termen pe 18 februarie, situație în care domnii consilieri județeni ar fi trebuit să manifeste maximă rigoare, în sensul că trebuie să lăsăm justiția să se pronunțe. Dar, sigur, putem fi foarte democrați în declarații, dar mai puțin democrați în acțiune. (…) Pentru că justiția trebuie să lucreze și trebuie să-și manifeste, uneori, și rolul educativ, în mod plenar, eu sunt de acord cu tot ce propune (n.a. – în privința modalității de vot a proiectului, secret sau deschis) fostul și viitorul meu partid, care mi-a dat o vacanță de sarcini politice până când justiția mă va repune în conducerea partidului, de unde am plecat.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.