Miculescu de la PNL, finețuri doctrinare: Și când eram la șefia UNPR, tot de dreapta eram!

miculescu (2)

La peste 3 luni de când a preluat șefia PNL Dâmbovița, Dumitru Miculescu a venit azi în prima conferință de presă a partidului. I-au stat alături Ciprian Prisăcaru – candidatul pentru Primăria Târgoviște, deputatul Iulian Vladu și deputatul Virgil Guran.

Dat fiind că, în mai multe rânduri, Prisăcaru a făcut apel la separații doctrinare de genul stânga – dreapta în discursul public, dat fiind că Miculescu a ajuns șef PNL Dâmbovița peste noapte, direct de la președinția UNPR, l-am întrebat pe acesta din urmă care-i sunt valorile politice. Dialogul:

Rep: Domnul Prisăcaru punea accent, la începutul conferinței, pe „stânga”, pe „dreapta”, pe guvernările care s-au întâmplat în Târgoviște, în România. Dvs, dle Miculescu, ce valori politice doctrinare aveți, din moment ce….

Miculescu: Aaaa.. deja m-ai luat pe valori. Exact cum m-a luat și Țuțuianu, pe valori politice. M-ai luat direct pe valori și doctrine.

Rep: … astăzi erați președinte UNPR Dâmbovița și a doua zi sunteți președinte PNL.

Miculescu: Stai, mă, repetă întrebarea, că n-am înțeles-o.

Rep: Ce valori politice doctrinare aveți dvs?

Miculescu: Sunt de dreapta de când mă știu.

Rep: Și când erați la șefia UNPR tot de dreapta erați?

Miculescu: Da, tot de dreapta eram. N-ai observat că la UNPR era altceva decât la nivel național? Eram un partid anti-PSD și anti-Țuțuianu.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.