Minim istoric de asistați social la Târgoviște

Cel mai mic număr de asistați social la nivelul municipiului! Se întâmplă în această lună și este rezultatul unui efort prelungit al administrației de a pune lucrurile în normalitate. Pe subiect, primarul Cristian Stan:

Luna aceasta, municipiul Targoviste inregistreaza cel mai mic numar de asistati social de la intrarea in vigoare a Legii nr. 416/2001, privind venitul minim garantat, deci din ultimii aproape 20 de ani. Astfel, numarul dosarelor a scazut la 263, in conditiile in care, in anul 2016, numarul acestora se apropia de 500, iar anii anteriori oscila intre 800 si 1000 de dosare.

Tot luna aceasta, municipiul Targoviste a inregistrat si cel mai mic numar de scutiri medicale aferente asistatior social, de la intrarea in vigoare a Legii nr. 416/2001, privind venitul minim garantat. Astfel, numarul de adeverinte medicale de scutire de efort a scazut la 32, in conditiile in care, in aceeasi perioada a anului trecut, numarul adeverintelor era aproape dublu, iar acum 2 ani, se inregistrau 235 de astfel de documente.

In egala masura, ne asiguram ca sunt realizate orele de munca obligatorii, sub sanctiunea pierderii, de catre cei care se sustrag de la indeplinirea obligatiilor legale, a dreptului de a beneficia de ajutor social.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.