Ministrul Apărării: Centrul de mentenanță de la Târgoviște va fi reorganizat din temelii în cadrul unui proiect-pilot!

fifor (8)

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, se află astăzi într-o vizită de lucru în județul Dâmbovița, răspunzând invitației senatorului Adrian Țuțuianu, cel de la care a preluat portofoliul Apărării.

Prima oprire a fost la Centrul de Mentenanță „Radu cel Mare” de la Teiș, centru pe care Ministerul îl va reorganiza din temelii, în cadrul unui proiect-pilot care, ulterior, va fi aplicat la nivelul întregii armate (repartiție zonală a centrelor de mentenanță). Spune Mihai Fifor:

Va deveni un centru-pilot pentru ceea ce va însemna mentenanța echipamentelor militare din dotarea Armatei Române. Intenționăm ca acest centru să fie dezvoltat în perioada imediat următoare prin investiții foarte serioase, atât în partea de infrastructură, dar și în ceea ce privește angajarea de personal, dotarea cu echipamente adecvate pentru tehnica militară de ultimă generație. Ne dorim ca centrul de mentenanță de la Târgoviște să fie un centru etalon.

Nu întâmplător am ales acest centru, nu întâmplător am ales Târgoviște. Suntem într-un județ etalon pentru ceea ce înseamnă industria națională de apărare, cu unități de profil care, zic eu, se mișcă foarte bine, poate unele dintre cele mai interesante din industria de apărare, pe care, ca minister, intenționăm să le sprijinim prin comenzile pe care le adresăm.

Onoare muncii!

fifor (1) fifor (2) fifor (3) fifor (4) fifor (5) fifor (6) fifor (7) fifor (9) fifor (10)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.