Ministrul Educației vine mâine în județ pentru (încă) o triplă inaugurare la Corbii Mari: școli și grădinițe în Satu Nou și Grozăvești!

corbii mari (10)

În comuna Corbii Mari se întâmplă lucruri bune pe zona de investiții în infrastructura educațională. Și se întâmplă în mod accelerat.

În urmă cu doar 2 săptămâni avea loc o triplă inaugurare de edificii destinate învățământului preșcolar: grădinițele nr. 1 și 2 dn satul Ungureni, respectiv grădinuița din satul Petrești.

Mâine, evenimentul se repetă. Alte 3 obiective vor fi date în folosință, la acțiuni fiind invitat și confirmând prezența ministrul Educației, Liviu Pop:

  • Construire Școala Grozăvești nr. 2, clasele I-IV. Este un proiect finanțat prin Ministerul Educației, în valoare totală de 1.607.494 lei, sumă la care a contribuit și Primăria Corbii Mari cu 215.030 lei.
  • Reabilitare și modernizare Grădinița cu program normal nr. 1 din satul Grozăvești. Este un proiect în valoare totală de 245.333 lei, finanțat de Ministerul Dezvoltării prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL I).
  • Reabilitare și modernizare Școala Primară și Grădinița cu program normal din Satu Nou. Proiectul are o valoare totală de 459.413 lei, finanțarea derulându-se prin același PNDL I – Ministerul Dezvoltării.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.