Ministrul Sănătății, declarații după vizita la Spitalul din Pucioasa!

sorina pintea pucioasa (3)

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, se află astăzi într-o vizită de lucru în județul Dâmbovița, ca răspuns la invitația președintelui PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu. Prima oprire din programul zilei a fost Spitalul Orășenesc Pucioasa, acolo unde ministrul s-a întâlnit cu primarul Constantin Ana, managementul unității spitalicești, personalul medical.

Concluziile au fost exprimate la finalul vizitei:

Apreciez dorința de a munci și entuziasmul celor de aici. Se vede că există implicare din partea personalului, se vede că există implicare din partea Consiliului Local, ceea ce e foarte important, dar, n-aș vrea să fiu înțelească greșit, fără o finanțare suficientă, fără bani, încercăm doar să lustruim, ceea ce nu este în regulă. Eu aștept ca aici, în Pucioasa, să fie un spital așa cum aș vreau să găsesc când vin în stațiune. Da, e ok, dar nu e ceea ce ne dorim. Încercăm să lustruim niște lucruri pe care n-ar trebui să le lustruim, ci să le schimbăm din temelii. Punem gresie, punem faianță, ca să mă exprim foarte concret. Oamenii sunt mulțumiți dacă văd un lucru foarte curat, pentru că este foarte curat, ceea ce-i foarte important. Dar eu, repet, în calitate de ministru al Sănătății, doresc altceva și pentru spitalele mici.

Da, ministerul a făcut un prim pas – a acordat niște bani pentru aparatură medicală. Știți că eu spuneam că, în afară de dotarea spitalelor județene, care au foarte multe programe de finanțare, aceste spitale mici au puține eligibilități.

Onoare muncii!

sorina pintea pucioasa (2) sorina pintea pucioasa (4)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.