Moș Crăciun sosește la Târgoviște pe 15 decembrie! Traseul paradei și înscrieri pentru daruri

mos-craciun-6

Primarul Cristian Stan a anunțat astăzi programul acțiunilor de iarnă, închinate sărbătorilor de Crăciun.

Evenimentele se deschid mâine seară, odată cu aprinderea bradului și a luminițelor de Crăciun din Piața Tricolorului (vezi aici). Cel mai așteptat moment al perioadei se va întâmpla în seara de 15 decembrie – sosirea lui Moș Crăciun în oraș, în fruntea unui alai, cu muzică de sărbătoare, colinde și, bineînțeles, ajutoarele neprețuite – elfi, crăciunițe, îngerași.

Parada sosirii Moșului va începe la ora 17.30 și se va derula pe traseul Blvd. Rege Carol – Blvd. Mircea cel Bărân – Calea Domnească – Piața Tricolorului.

Cristian Stan: Și în acest an administrația locală a pregătit mii de daruri pentru copii; vor fi aproximativ 5.000 de pachete împărțite copiilor, o parte în Piața Tricolorului și o parte la Primăria Târgoviște. Moș Crăciun va împărți daruri în Piața Tricolorului pe data de 15 decembrie, începând cu ora 18.00, după paradă și, apoi, în zilele de 16 și 17 decembrie.

Înscrierile copiilor pentru întâlnirea cu Moș Crăciun se vor face în perioada 15-17 decembrie, zilnic, începând cu ora 16.00, la scena lui Moș Crăciun din Piața Tricolorului.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.