(nea) Marin Antonescu: Țuțuianu devine din Adrian tot mai Florin

DSC_0484

A dat cerul și-am reușit să culegem câteva declarații frumoase de la cel care a fost, este și va fi domnul (nea) Marin Antonescu, politician de anvergură, pdl-ist de cursă lungă, bărbat simplu de la țară, cu principii. Ne temeam că s-a plafonat, cumva, în absența unor pârghii motivaționale, dar uite-l că revine la potențial.

Rugat să comenteze prezența a 15 primari PDL la inaugurarea Clubului Social Democrat și în mijlocul Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița, dl Antonescu radiografiază tabloul și zice așa într-un interviu pentru Columna TV:

Au fost invitați acolo, întrebați-i pe fiecare dintre ei. Dacă s-au dus să se adape de la izvorul social-democrației, au o problemă doctrinară. Dacă s-au dus că s-au simțit obligați sau invitați, dacă doar s-au dus, n-au problema asta foarte pregnantă.

Alergătura asta după primari, cerșetoria reciprocă – Hai, vino la mine, c-o să-ți dau / Hai că vin la tine, c-o să-mi dai, după 4 ani mă duc la altul – e practică veche, e chiar jenantă. Să și-o explice fiecare, dacă poate. Dacă nu poate, eu nu vreau să explic și nici măcar să mă pronunț, pentru că termenii ar fi unii duri.

Cineva e responsabil de asta. Responsabil de prezența primarilor noștri la Clubul Social Democrat e domnul Țuțuianu, care devinde din Adrian tot mai Florin. Domnul Florin Popescu era un specialist. Uneori a obținut rezultate, alteori a fost înșelat, că, deh, nimeni nu e perfect. Punctul meu de vedere este că orice om serios e un câștig. Am văzut prea puțini în situația asta. Dintre cei care au venit atunci (n.a. – primarii PSD care au trecut acum câțiva ani la PDL) , serioși..niciunul.

Asta este politica românească. Vorbirăm de doctrine cu niște oameni care nici din curiozitate n-au deschis o carte.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.