Oana Vlăducă: DN 7 și DN 71, un eșec perpetuu, emblemă a neputinței guvernamentale

Domnule ministru,

Strategia de dezvoltare durabilă a județului Dâmbovița se bazează, în mod fundamental, pe reabilitarea și dezvoltarea infrastructurii de transport rutier.

În acest sens, DN 7 Bâldana – Titu și DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia reprezintă căi de acces principale care tranzitează județul Dâmbovița, modernizarea lor aflându-se de mai mulți ani în lista de investiții a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Din păcate, observ că realizarea acestor investiții se transformă într-un eșec perpetuu, o emblemă a neputinței guvernamentale. E de neacceptat ca, de atâția ani, în fiecare sesiune parlamentară, deputați și senatori ai județului să semneze întrebări și interpelări către Ministerul Transporturilor și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe aceste subiecte. Este un blocaj absurd pe care nimeni nu-l poate înțelege.

Ca atare, vă întreb și eu, din nou, dle ministru: care este stadiul celor două proiecte menționate și care sunt motivele întârzierilor acumulate?

Solicit răspuns scris.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.