Oana Vlăducă, interpelare la ministrul de Interne pentru reabilitarea clădirii Postului de poliție Morteni

Doamnă ministru,

Vă aduc în atenție situația Postului de poliție din comuna Morteni, județul Dâmbovița, subiect în dreptul căruia și Inspectoratul de Politie Judetean   Dâmbovița a făcut mai multe demersuri (nesoluționate, încă).

Astfel, din cauza stării avansate de degradare a clădirii Postului de poliție menționat, în luna martie lucrătorii de acolo au fost mutați în clădirea dispensarului uman din localitate.

Recent, dispensarul a intrat într-un proces de reabilitare, în cadrul unui contract de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. În aceste condiții, reabilitarea Postului de poliție a devenit presantă și imperios necesară. Adaug precizarea că UAT Morteni nu dispune de un alt spațiu adecvat derulării activității specifice pentru a fi pus la dispoziția lucrătorilor Postului.

Față de cele prezentate, vă rog, doamnă ministru, să îmi precizați daca sunt demarate procedurile de reabilitare a clădirii Postului de poliție Morteni, sau daca obiectivul este prins in lista obiectivelor finanțate pentru anul in curs.

Solicit răspuns scris.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.