OFICIAL: Chindia va juca ACASĂ cu Voluntari, în ultima etapă / detalii

Comunicat de presă

A.F.C. Chindia Târgoviște anunță că meciul cu Petrolul Ploiești, din etapa a VII-a a Play Out-ului SuperLigii se va desfășura, conform programării, în data de 05.05.2023, ora 20.30, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.
.
Cunoaștem interesul suporterilor noștri pentru revenirea pe teren propriu a echipei, tocmai de aceea îi anunțăm cu regret că nu s-a putut face omologarea conform Regulamentului de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF) pentru următorul meci. Având în vedere prevederile regulamentare, schimbarea de stadion (revenirea acasă) necesită o perioadă de 10 zile.
Arena este gata, iar meciul din ultima etapă, de pe teren propriu, cu FC Voluntari, se va desfășura, cu siguranță, pe Stadionul Municipal „Eugen Popescu”!
.
A.F.C. Chindia Târgoviște vine în sprijinul suporterilor noștri și va pune mijloace de transport la dispoziție, în funcție de solicitări, pentru deplasarea de vineri de la Ploiești. Biletele pentru meciul cu FC Petrolul vor fi puse în vânzare mâine dimineață, atât la case, cât și online, urmând să revenim cu programul detaliat.
Vă mulțumim că sunteți alături de băieții noștri!
Hai Chindia!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.