Orban, Tudorică și interlopii. Manual de ipocrizie PNL/PDL

ludovic orban 3

Alegerile de săptămâna trecută din Consiliul Local Municipal Târgoviște au provocat nervi și supărări în rândurile PNL Dâmbovița. Placați la drum cu ambiția de a-și pune (cu ajutorul UNPR) primar interimar și viceprimar la municipiu, liberalii au sfârșit fără nicio izbândă. Ba mai mult, l-au pierdut și pe consilierul Claudiu Dumitrescu, cel care a refuzat să părăsească ședința la decizia partidului.

Imediat, conducerea PNL Dâmbovița a reacționat în termeni duri față de noile alegeri din Executiv. Cel mai vocal a fost copreședintele Ludovic Orban, care l-a atacat pe Tudorică Răducanu, descriindu-l drept „reprezentant al clanurilor interlope” și „placă turnantă a corupției electorale în toate campaniile care se desfășoară din 2004”. Declarații complete AICI.

Remarcabil avântul critic al dlui Orban, dacă n-ar fi alterat la temelie. Necăjit, probabil, că Tudorică n-a înclinat balanța invers, Orban și-a amintit despre el că e interlop, incompatibil, nepregătit și, în general, o rușine pentru municipiul ăsta plin de oameni albi, frumoși și liberi.

Atâta doar că cel huiduit și înjurat acum n-a ajuns de capul lui în administrație. Nop. Tudorică Răducanu a devenit consilier local, 2 mandate la rând, PE LISTA PARTIDULUI DEMOCRAT LIBERAL. Adică al PNL-ului de-acum, în numele căruia vorbește Ludovic Orban (mă rog, jumătate din el). Pen’ că, nu-i așa, fostul PNL (mai mic) s-a unit prin contopire cu fostul PDL și a ieșit „maaaaarele PNL”, cum îi plăcea chiar dlui Orban să recite.

Carevasăzică, înainte de a-l face pe Tudorică în toate felurile, n-ar fi mai cu obraz ca Orban să se îndrepte către propriul partid (jumătate din el, bine), care l-a promovat în Consiliul Local? De 2 ori! Ia uite ce spune site-ul Primăriei Târgoviște:

tudorica pdl 2008tudorica pdl 2012

Și-atunci, e frumos circul ăsta declarativ sau ne cade tavanul în cap de ipocrizie? Tudorică a fost bun, deștept, cuminte și de nădejde când era coleg cu pedeliștii lui Orban (Vladu, Prisăcaru, Moțoc, Babeu, etc). Acum, că nu-i mai ajută la vot, e răul răilor.

Onoare muncii sau ce?

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.