Parlamentari și conducere CJD, o nouă vizită de lucru MARATON în 12 localități! (detalii+foto)

Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, și senatorul Adrian Țuțuianu au continuat, alături de parlamentarii Carmen Holban și Corneliu Ștefan, vizitele de lucru la obiectivele de investiții din județul Dâmbovița, fiind prezenți astăzi, 22 august 2018, în localitățile Răzvad, Aninoasa, Șotânga, Doicești, Vulcana-Pandele, Brănești, Fieni, Buciumeni, Bezdead, Vișinești, Valea Lungă și Iedera.

În fiecare dintre comunele amintite au fost purtate discuții cu edilii dâmbovițeni cu privire la buna implementare a proiectelor pe care administrația publică locală le are, în prezent, în derulare, în cadrul a diferite programe cu finanțare de la bugetul de stat sau local. De asemenea, dialogul a vizat și abordarea unor proiecte noi, gândite de reprezentanții autorităților în vederea continuării dezvoltării locale, precum și găsirea de soluții pentru problemele existente la nivelul comunităților în cauză.

La Aninoasa, vicepreședintele Alin Manole a vizitat atât obiective care vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere (consolidarea și extinderea rețelei de drumuri din localitatea Săteni), cât și obiective care vizează îmbunătățirea infrastructurii educaționale. Este vorba despre școala din localitate, unde se derulează lucrări de reabilitare termică și amenajări interioare, investiție derulată în cadrul celei de-a doua etape a Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), în valoare totală de 518.583 lei. O altă unitate de învățământ a fost vizitată și în comuna Doicești, respectiv, Grădinița nr. 1, cu program normal. Investiția presupune lucrări de reabilitare și extindere în valoare totală de 1.115.513 lei.

Stadiul lucrărilor privind extinderea rețelelor de apă și canalizare și modernizarea rețelei de drumuri locale a fost verificat de conducerea Consiliului Județean Dâmbovița la proiectele derulate în localitățile Șotânga și, respectiv, Fieni și Bezdead (DJ 710).

Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița a încheiat vizita de lucru în localitățile Vișinești, Valea Lungă și Iedera, unde au fost vizitate mai multe obiective ce au fost afectate de calamitățile naturale din ultimele luni și care necesită lucrări de refacere: la Vișinești – alunecările de teren, erodările de mal și lucrările de îndiguire pe pârâul Cricovul Dulce, la Valea Lungă – podul peste Valea lui Nat, în zona drumului local și podul peste pârâul Tinoasa, la Iedera – ruperea de mal din zona Cricovul Ruda și podul peste pârâul Ruda.

Toate proiectele privind dezvoltarea comunităților locale dâmbovițene vor rămâne în atenția reprezentanților autorităților județene până la finalizarea cu succes a acestora.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.