PDL Dâmbovița îi dă afară pe viceprimarii și consilierii trădători! Primarii rămân :)

jean popescu

Prim-vicepreședintele PDL Dâmbovița, Jean Popescu, anunță pedepse pe linie în partid după alegerile europarlamentare de duminică. Dacă, oficial, se cheamă reorganizarea și consolidarea organizației, sancțiunile categorice înseamnă excluderea viceprimarilor și consilierilor locali PDL din comunele unde partidul a suferit eșecuri rușinoase. Aș da vreo două exemple de râsul lumii, adică: Butimanu – 5.08%, Gura Foii – 4,07%, avansează, deja, două nume, adăugând la vorbe:

Este de neconceput ca, în localitățile unde avem viceprimari, – pentru că primarilor, până la urmă, n-avem ce să le facem -, și au obținut rezultate proaste, aceștia să nu devină șomeri. (…) Atunci când vom face analiza generală, probabil că săptămâna viitoare, vom lua și măsurile, atât pentru viceprimari, cât și pentru consilieri. Știți că în urmă cu o lună am dat afară vreo 13 consilieri. O să mai dăm și alții, că n-are rost să-i ținem acolo, din moment ce nu muncesc pentru noi și nu sunt cu noi. (…) Sunt vreo 17 viceprimari și cam o treime vor fi dați afară.

Cât despre primarii PDL care n-au prestat pentru partid, cvasi-totalitatea lor muncind pentru voturile PSD, filosofia lui Jean Popescu băltește în aceeași retorică a organizației, de un an și jumătate, de când edilii își tot anunță opțiunile: Degeaba îl dai afară, așa, dacă nu sufereă material. Până la urmă, românul de asta ține cont, de suferința materială, referindu-se la faptul că, spre deosebire de viceprimari și conslieri, pe primari nu-i afectează la mandat excluderea din partid.

PDL Dâmbovița a obținut un scor de 14,14% la alegerile europarlamentare, clasându-se pe locul 2, la distanță mare de Alianța PSD – UNPR – PC, care a obținut 50,13%.

Onoare muncii!

 

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. mitu mia says:

    Si la Racari primarul, viceprimarul si consilierii pdl au tradat partidul. N-au avut macar un afis cu PDL pe gardurile lor……. de parca-i plateau ceilalti. PDL-ul a fost bun doar cat a avut ce sa le dea sa roada, pa urma…altii….

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.