PMP Dâmbovița, (re)inventariere și (re)organizare! 41 de organizații funcționale din 89

30768954_2188863054464703_214904505_o

PMP Dâmbovița a organizat astăzi prima conferință de presă de la numirea ca președinte interimar a Lilianei Nițu. Se întâmpla asta la Colegiul Național de la Sinaia, în 2 februarie.

De atunci, noul președinte a început o muncă de (re)inventariere și (re)organizare a filialei județene. Fuziunea ratată cu UNPR și degringolada care a rezultat de aici, rezultatele slabe de la ultimele scrutine au determinat o periere a listelor de membri, pentru a vedea cine a rămas în picioare, ce organizații mai sunt active și cine există doar ca statistică, în hârtiile partidului.

Demersul nu a oferit cele mai bune concluzii. Liliana Nițu spune că, la acest moment, PMP Dâmbovița are 41 de organizații funcționale din totalul de 89. Iar ca număr de membri verificați, din cei peste 7.000 câți erau în baza de date, sunt confirmați doar 1.800.

Președinta a mers, de la numirea ca interimar și până astăzi, în 23 de localități și a discutat cu liderii și membrii de acolo. Dintre organizațiile funcționale, Nițu nominalizează ca fiind mai puternice pe cele din Dobra, Uliești sau Pietrari.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.