PNL Dâmbovița: Președintele Caravețeanu, noi declarații după execuția conducerii PNL Târgoviște! Avertisment pentru contestatari

pnl dambovita (6)

Continuă declarațiile și explicațiile pe subiectul execuției comandate și coordonate de președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu, asupra birourilor de conducere ale organizațiilor Târgoviște, Moreni, Pietroșița și Pucheni. În mod așteptat, cea mai mare tevatură se face în dreptul filialei municipale de la Târgoviște, al cărei fost președinte – Neli Ion, alături de alții care-i susțin punctul de vedere, a formulat o contestație față de hotărârea de dizolvare a Biroului Politic.

Deocamdată, însă, pe subiect vorbește doar partea președintelui PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu. Acesta însuși s-a exprimat astăzi, criticând mai multe aspecte din viața PNL Târgoviște (inclusiv moemente din trecut) și aruncând un avertisment asupra contestatarilor, privind chiar o posibilă excludere din partid:

Poate cea mai fierbinte situație, am văzut că i se dă o mare amploare, este la Organizația PNL Târgoviște. (…) Cu o notă de subiectivism, poate, eu nu pot uita că această organizație a fost condusă de o colegă de-a noastră (Neli Ion – n.r.), care are o mai mare înclinare către PSD decât mulți membri obișnuiți de-ai noștri. Eu nu pot uita că, la un moment dat, dânsa a asigurat o majoritate în Consiliul Județean, ceea ce a dus chiar la pierderea funcției de vicepreședinte al Consiliului Județean. (…) Despre inactivitatea PNL Târgoviște este de prisos, n-am sesizat nicio activitate, la nivelul secțiilor de votare suntem deficitari în organizare și m-aș opri aici, pentru că aș intra în bucătăria internă a partidului și prefer să nu fac publice mai multe aspecte.

Nu este nimeni exclus din partid, cel puțin în acest moment, dar, în același timp, atrag atenția că nerespectarea statutului, a regulamentului și a codului etic poate duce și la astfel de momente.

Avem o contestație depusă la sediul Partidului Național Liberal din partea PNL Târgoviște, care nu modifică cu nimic starea de fapt. (…) Contestatarii n-au invocat mai nimic, că este o decizie ilegală și cam atât.

Potrivit lui Caravețeanu, până săptămâna viitoare va fi propus un birou politic local interimar la Târgoviște și, după ce președintele ca fi convins că organizația stă bine la nivelul tuturor secțiilor de votare, va propune BPJ organizarea de alegeri.

Dinspre partea „vătămată”, până acum, nu a răsunat decât o imensă tăcere. Nici Neli Ion, nici senatorul Iancu Caracota nu au făcut declarații și nu și-au argumentat pozițiile.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.