PNL Târgoviște, lansare pe un câmp de la marginea orașului!

pnl - prisacaru (1)

Candidatul PNL pentru Primăria Târgoviște, Ciprian Prisăcaru, a organizat o lansare de candidatură atipică. S-a întâmplat luni, 9 mai, pe câmpul de după Oțelinox, la ieșirea din Târgoviște, cu 2 utilaje în spate și 4 panouri – proiecte de viitor (un incubator de afaceri, parc industrial, centru cultural și locuințe pentru tineri). Alături de candidat au stat cei 2 copreședinți PNL Dâmbovița – Iulian Vladu și Dumitru Miculescu, candidații de pe lista de consilieri municipali și câteva zeci de susținători, colegi de partid.

Prisăcaru și-a început discursul cu 4 puncte din programul electoral care, spune el, vor duce la dezvoltarea de locuri de muncă: parc industrial chiar pe locul unde era lansarea, incubator de afaceri în vecinătatea bazei de agrement, centru logistic într-o altă zonă de la periferia orașului și reducerea taxelor și impozitelor pentru mediul de afaceri.

Alte ambiții electorale enumerate de candidatul PNL se referă la modernizarea urbană în cartierele municipiului, realizarea unei parcări subterane pe platoul Prefecturii, construirea unui adăpost pentru câinii fără stăpân (capacitate de cel puțin 800 de locuri), investiții în infrastructura de educație, programe after-school, gratuități la transportul în comun pentru pensionari, crearea a 3 cluburi destinate vârstnicilor și realizarea de blocuri de locuințe pentru tineri. Pe partea de turism, Prisăcaru a vorbit de modernizarea Șanțului Cetății, includerea mănăstirilor într-un circuit turistic ecumenic și realizarea de piste de biciclete în zonele de agrement.

Nu au fost precizate programe sau surse de finanțare.

Onoare muncii!

pnl - prisacaru (2) pnl - prisacaru (3) pnl - prisacaru (4)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.