Premierul Sorin Grindeanu, vizită la Centrul Renault de la Titu și test-drive cu Dacia Duster – cutie automată și o mașină electrică! (foto)

big_titu01_resize

Prim-ministrul Sorin Grindeanu s-a aflat astăzi într-o vizită de lucru în județul Dâmbovița, la Centrul Tehnic Titu al Grupului Renault. Pe lângă discuțiile purtate cu conducerea companiei și angajamentele privind proiectele de infrastructură  (drumurile naționale DN 7 Bâldana – Titu și DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia,  precum și tronsonul de autostradă Pitești – Sibiu), șeful Executivului s-a urcat la volan și a făcut câteva ture de circuit cu o Dacia Duster cu cutie automată și o mașină electrică.

„Chiar mă bucur. E pentru prima dată când am condus un Duster cu cutie automată. Vă rog să încercați”, le-a transmis premierul jurnaliștilor la conferința de presă.

Alături de Sorin Grindeanu, s-au aflat astăzi, la Titu, miniștrii Alexandru Petrescu (Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat) și Șerban Valeca (Cercetare și Inovare), senatorul Adrian Țuțuianu, deputații Corneliu Ștefan, Oana Vlăducă și Carmen Holban, președintele CJD – Alexandru Oprea, prefectul Antonel Jîjîie, consilierul local de la Titu – Vlad Oprea.

big_titu02_resize big_titu03 big_titu04_resize big_titu05 big_titu05_resize grindeanu renault (1) grindeanu renault (2)watermarked-DSC_2309 grindeanu renault (3)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.