Premierul Viorica Dăncilă și 3 miniștri – vizită pe șantierul ARCTIC (foto+declarații)

viorica dancila arctic (5)

Prim Ministrul Viorica Dăncilă a efectuat astăzi, 22 martie, o vizită de lucru în județul Dâmbovița, pe platforma industrială de la Ulmi, acolo unde ARCTIC dezvoltă cea mai mare fabrică de mașini de spălat din Europa. Premierul a venit însoțit de miniștii Finanțelor – Eugen Teodorovici, Transporturilor – Lucian Șova și Fondurilor Europene – Rovana Plumb. Vizita guvernamentală este un răspuns la invitația președintelui PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu.

Adrian Țuțuianu: Am invitat pe doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă, alături de miniștrii prezenți aici, pentru a discuta despre problemele pe care le au societățile care investesc în ce mai mare hub de producție de mașini de spălat din Europa. Este vorba de grupul ARCTIC și furnizorii de componente ai acestui grup. (…) Este foarte important pentru județul Dâmbovița să aducem în fața Guvernului problemele mari care ne preocupă și, în special, cele de infrastructură. Și astăzi cred că ați observat că una din temele pe care le-au ridicat este infrastructura rutieră – DN 7 Bâldana – Titu, DN 71 Bâldana – Târgoviște – Pucioasa – Fieni – Sinaia.

Viorica Dăncilă: Am răspuns unei invitații de a vedea problemele cu care se confruntă investitorii, de a vedea ceea ce le oferă oportunitate, dar și ceea ce constituie o barieră în calea investițiilor. Încă de la începutul mandatului meu am spus că voi schimba abordarea: vreau să cunosc problemele din teren, nu vreau ca acestea să-mi fie aduse numai pe hârtie, pentru a lua cele mai bune decizii. (…) Apreciez foarte mult ceea ce s-a făcut aici, sprijinul pe care l-au acordat autoritățile locale, faptul că s-a investit aici și vedem că se mai investește. (…) Am văzut ce se solicită, multe lucrui pe care trebuie să le facem și sunt convinsă că, împreună cu echipa de miniștri cu care ma-m deplasat astăzi aici, vom reuși să remediem o mare parte din problemele care stau în calea investițiilor din această zonă.

La întâlnirea de pe șantierul ARCTIC au participat și conducerile fabricilor KABLUTRONIK, MEFA, TELAS, AKIM – CURENT METAL, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, prefectul, primarii de la Târgoviște, Ulmi și Văcărești, deputați și senatori.

Onoare muncii!

viorica dancila arctic (1) viorica dancila arctic (2) viorica dancila arctic (3) viorica dancila arctic (4) viorica dancila arctic (6) viorica dancila arctic (7) viorica dancila arctic (8) viorica dancila arctic (9)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.