Președintele CJ Dâmbovița, despre liderii ACL, Ludovic Orban și Iulian Vladu: Doi gargaragii, politruci după exemplul lui Iohannis!

tutuianu - orban - vladu

În contextul disputelor generate de modul în care se implementează, în municipiul Târgoviște, cele 2 proiecte din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană în Târgoviște (PIDU), președintele interimar al PNL Dâmbovița, Ludovic Orban, i-a recomandat președintelui Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, să-l dea afară din partid pe deputatul Ionuț Săvoiu dacă e atât de nemulțumit de cum se lucrează în Târgoviște. Săvoiu a condus în trecut firma SC Blom România SRL, care a întocmit proiectarea PIDU-ului, argument folosit de mai mulți apologeți ai administrației municipale pentru a scuza eventuale probleme în implementare. Că, adică, proiectul a fost defectuos și de-aia sunt acum probleme.

„Recomandării” lui Orban i-a răspuns astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, președintele CJD, Adrian Țuțuianu, care a repetat faptul că problema lucrărilor din Târgoviște stă în modul cum acestea se execută:

Și domnul Orban, și domnul Vladu, cu scuzele de rigoare, sunt doi gargaragii. Habar n-au despre ce vorbesc. Prima chestiune: Săvoiu a condus o firmă, care a făcut proiectele. Firma aia există. Deci, dacă sunt niște lucruri de îndreptat în proiect, se pot duce cei care sunt beneficiari să facă acte adiționale, să ceară lucrări suplimentare, să le ceară despăgubiri, eventual. Doi: noi nu discutăm acum despre ce probleme, eventual, sunt pe proiectare, ci despre execuția lucrărilor. Și de execuția lucrărilor sunt vinovați cei care conduc administrația din Târgoviște din 2008 până astăzi. Despre asta discutăm. Că nu l-a oprit firma lui Săvoiu pe domnul Boriga sau pe domnul Prisăcaru sau pe domnul Cioacă să facă achizițiile publice. Vorbesc unii care, fie nu știu, fie…gargaragii. Politruci, după exemplul lui Iohannis.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.