Președintele CJ Dâmbovița, raport de activitate după 3 ani de mandat

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a prezentat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. raportul de activitate după cei 3 ani de mandat în fruntea instituției. I-au stat alături cei doi vicepreședinți, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, precum și secretarul județului, Dan Popa.

Raportul poate fi parcurs AICI. El cuprinde proiectele de succes, realizate, în execuție sau care vor urma. Nu face referire la dificultăți sau proiecte care n-au decurs exact cum și-ar fi dorit echipa de conducere.

În sinteză, mesajul președintelui după acești 3 ani:

Al treilea an la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița este cel în care se finalizează, rând pe rând, proiectele promise de echipa noastră din 2020 până acum! Totodată, au demarat lucrări care, la rândul lor, vor transforma viața economică și socială a județului Dâmbovița.
În aproape fiecare localitate dâmbovițeană există cel puțin un obiectiv de investiții sprijinit financiar de Consiliul Județean Dâmbovița. Cel mai important lucru al ultimilor 3 ani, pe lângă investiții, cifre și proiecte, este faptul că județul Dâmbovița are un traseu al dezvoltării bine definit, pe care, pas cu pas, îl parcurgem împreună.
Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.