Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, despre numirea noului prefect al județului

tutuianu_marinescu

Numirea noului prefect al județului Dâmbovița în persoana fostului vicepreședinte al Consiliului Județean, Ioan Marinescu, aduce și prima declarație din partea președintelui forului administativ, Adrian Țuțuianu:

Este treaba Guvernului și decizia Primului Ministru și a Viceprim-ministrului care are în coordonare Prefecturile pe cine numesc ca reprezentant în teritoriu. Sunt convins că s-a făcut o analiză a situației și s-a adoptat întemeiat această decizie. Îi mulțumesc domnului Victor Sanda pentru activitatea în funcția de prefect. Am avut o colaborare foarte bună în cei 2 ani de mandat. În același timp, îi urez succes domnului Ioan Marinescu; sper și cred în aceeași bună colaborare.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. enache lucian says:

    Domnule prefect am o petitie adresata institutiei dumneavoastra, solicitand anularea hotararii 249 din 30.09.2014 a Consiliului Local Targoviste si nu am primit nici o rezolutie. A trecut de la data inregistrarii petitiei 06.10.2014. mai mult de o 30 de zile. Sper ca dupa alegeri sa va aplecati si asupra petitiei mele pentru a impiedica o incalcare a legii in domeniul constructiilor incalcari de cele mai multe ori ireversibile.Cu stima!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.