Președintele PNL Dâmbovița, despre cum va juca partidul în meciul pentru șefia CJD (declarații)

miting pnl (7)

Relația tensionată PSD – CJ Dâmbovița, cu președintele Consiliului, Alexandru Oprea, intrat în conflict cu lideri ai partidului, provoacă unele comentarii și din partea PNL. Președintele liberalilor dâmbovițeni, Marius Caravețeanu, spune că PNL va privi de pe margine cum se tranșează lucrurile în PSD/CJD și nu se va implica în acest război:

Am fost întrebat în ultima perioadă ce atitudine vom adopta vizavi de acest demers. (…) Vă spun că PNL se distanțează de această mocirlă politică în care un lider sau altul încearcă să atragă un partid sau altul. Exclus să avem vreo propunere care să facă parte dintr-un târg pentru postul de vicepreședinte și, mai mult decât atât, nu ne vom implica în acest joc politic prin votul nostru în Consiliul Județean.

Întrebat dacă, în eventualitatea unei excluderi a lui Alexandru Oprea din PSD, îi va face o invitație să vină la PNL, Caravețeanu a replicat scurt: Nicidecum!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. alt partid, aceeși „mocirlă politică”… PSD&ALDE sînt criticate/bălite că au la conducere personaje cu dosare trimise în judecată
    „Șică” Orban cel sfătos, liberal și pe față și pe dos!, nu-i în aceeași postură?
    despre miorlăita „Ralucuța” Turcan co-autoare la mafia transpartinică prin Legea 29/15.01.2018 (promulgată de Iohannis în două săptămîni!!!) alături de încă vreo trei liberali, batista pe țambal
    iar peneliștii dâmbovițeni (mai există?) se bagă în seamă, precum musca-n zer, fără cea mai mică jenă
    sta-ți-ar broasca-n gît, Ca(st)ravețene! 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.