Președintele PNL Dâmbovița despre primarul PNL de la Titu: Să mă învețe să pun în pahare?!…Poate că are mai multă experiență!

traian niculae - marius caraveteanu

După episodul de ieri din Consiliul Local Titu, soldat cu schimbarea din funcție a viceprimarului Teodor Rădoi (PNL) la inițiativa a 8 dintre colegii săi de partid, au apărut astăzi și 2 reacții: a președintelui PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu și a lui Teodor Rădoi.

În declarațiile sale, Caravețeanu i-a dedicat tot sprijinul lui Rădoi și a trimis mai multe atacuri în direcția primarului (tot PNL) de la Titu, Traian Niculae, unele dintre ele extrem de aluzive:

Cine, cum a fost de vină vom analiza în primul BPJ al PNL. Ca să răspund la unele întrebări exprimate și în spațiul public și direct, da, confirm că am fost la Titu să le transmit poziția BPJ al PNL vizavi de un punct de pe ordinea de zi. Este un vot politic în Consiliul Local. Consider că am procedat bine, n-am identificat oportun ca dl Nicolae Ion să fie cetățean de onoare al orașului Titu.

Cu bruma de experiență în administrație și în accesarea de proiecte pe fonduri europene, am încercat să lămuresc acest lucru cu dl primar (referire la declarația primarului Traian Niculae cum că Marius Caravețeanu a dorit să intervină într-o discuție între Primăria Titu și CJ Dâmbovița pentru o suprafață de teren din oraș – n.r.). Asta a fost intenția mea, nu alta. Am vrut să-i transmit din experiența mea. Acum, în sens invers, să mă învețe domnia-sa să pun în pahare?!…Poate că are mai multă experiență, dar n-am avut nevoie de acest lucru.

Sunt alături de echipa PNL nou creată la Titu, de Biroul Politic Local interimar și, nu în ultimul rând, de colegul și prietenul meu, Teodor Rădoi, un tânăr de perspectivă. N-am ezitat în a mă pronunța atunci când am fost pe punctul de a face o alegere.

Pe dl primar nu l-am identificat în ultima vreme cu Partidul Național Liberal, chiar dacă dânsul a fost ales pe listele PNL. (…) Fiecare cu drumul lui. Aș putea încheia spunând că poate tot răul spre bine. Poate că e mai bine că s-a întâmplat acum, și nu în apropierea unei competiții electorale, când surprizele neplăcute puteau fi mult mai mari.

La rândul său, fostul viceprimar spune că va ataca în instanță decizia de ieri și va continua să facă politică în PNL. Cei 8 consilieri liberali care s-au poziționat alături de primarul Traian Niculae sunt propuși pentru excludere:

Demiterea mea de ieri a fost fără o motivație clară. Eu cred că a făcut-o dumnealui (primarul Traian Niculae – n.r.) doar pentru a-și satisface un orgoliu personal. (…) Este dreptul meu și cred că voi contesta în instanță această demitere, întrucât consider că nu este o motivare plauzibilă, nu are nimic de-a face cu realitatea.

Voi continua activitatea politică, voi continua activitatea alături de colegii de la Titu care vor să rămână în Partidul Național Liberal și să nu se gândească la o eventuală migrare.

Am avut o ședință a Biroului Politic Local chiar aseară, am respectat toate prevederile statutare, a fost un vot secret al colegilor, care au făcut propunerea către Biroul Politic Județean de excludere a celor 8 consilieri locali. Vor fi convocați și com vedea ce decide BPJ.

Ședința BPJ a PNL Dâmbovița va avea loc vineri, 15 decembrie.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. pseudopoliticieni de provincie care nu văd mai departe de vîrful nasului
    ce să mai vorbim… „De la primărie-n sus” (Ioana Radu), măi, Lino, Leano
    eu zic să le spună cineva din anturaj unde și de ce a dus Mutu iapa

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.