Președintele PPDD Dâmbovița: Candidatul Iohannis este candidatul regimului Băsescu!

psd dambovita - sustinere victor ponta

Ziceam mai devreme că a avut loc astăzi, la sediul PSD Dâmbovița, o conferință de presă care a reunit toți susținătorii lui Victor Ponta pentru turul 2 al alegerilor prezidențiale. Fiecare dintre ei a vorbit și a exprimat motivele pentru care se alătură Alianței PSD – UNPR – PC în demersul de a-l face președinte pe candidatului social-democrat.

Președintele PPDD Dâmbovița, Cosmin Bozieru, argumentează decizia prin faptul că Iohannis este, cumva, o prelungire a regimului Traian Băsescu, susținut de aceleași personaje care s-au regăsit în trupa lui Traian Băsescu, în trecutul nu foarte îndepărtat:

PPDD Dâmbovița nu votează Klaus Iohannis. Mai mult decât atât, din discuțiile pe care le-am avut cu Biroul Permanent Județean și cu Biroul Executiv Municipal, am hotărât ca PPDD să înceapă zilele acestea o campanie de sprijinire a candidatului Victor Ponta. Vă spun aceste lucruri și motivez această decizie prin prisma faptului că, înainte de toate, PPDD s-a format ca o mișcare împotriva abuzurilor regimului Băsescu. Noi nu putem vota un candidat care este sprijinit de aceiași oameni care, în urmă cu câțiva ani, tăiau pensiile și salariile, care, în urmă cu câțiva ani, ne spuneau că aceasta este soluția ieșirii din criză în timp ce dumnealor sustrăgeau de la bugetul statului, furau zeci de milioane de euro.

Nu putem sprijini un candidat în spatele căruia îi vedem pe acei oameni care, în urmă cu câțiva ani, erau în spatele domnului Băsescu. Din punctul nostru de vedere, candidatul Klaus Iohannis este candidatul regimului Băsescu.

Dl Victor Ponta a spus că dorește să fie președintele tuturor românilor și și-a asumat 20% din programul domnului Dan Diaconescu.

Onoare muncii!

cosmin bozieru

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.