Prima conferință și primele mesaje ale lui Cezar Preda ca președinte PNL Dâmbovița!

cezar preda

Numit de Biroul Permanent Național al PNL drept președinte unic al Organizației Dâmbovița, deputatul Cezar Preda a susținut astăzi prima conferință de presă în noua calitate. I-au stat alături deputatul Iulian Vladu, fost copreședinte al filialei, și Gabriel Plăiașu, prim-vicepreședinte.

Cezar Preda a transmis mai multe mesaje, insistând pe ideea de a-i avea în partid pe toți liberalii și de a-i recupera pe cei care au „defectat” la localele din 5 iunie:

Mesajul meu pentru Târgoviște și Dâmbovița este simplu și clar: toți liberalii și cei care gândesc liberal îi vreau în interiorul partidului. Bătălia noastră politică este cu administrația Partidului Social Democrat. La mine nu există fost PDL, fost PNL, fost UNPR; la mine există Partidul Național Liberal. Am aceeași vechime în partid cât are oricare din membrii care au aparținut unuia sau altui partid înainte de fuziune.

Am avut 2 întâlniri, aseară cu Biroul Permanent Județean Dâmbovița și astăzi, de dimineață, cu municipiul Târgoviște. Am găsit o echipă foarte bună, o echipă care-și face analizele pe ceea ce au însemnat alegerile locale. E un rezultat care nu mulțumește pe niciunul dintre cei cu care am vorbit.

Există un potențial foarte mare aici, la Dâmbovița, și nu vă spun prostii. Să fim riguroși, să nu mințim lumea. Nu vom face scandal, să mă cert eu cu dl Țuțuțuianu numai de amorul artei, de a face politicianism, n-o să mă vedeți. O să mă vedeți civilizat, o să stau de vorbă cu oricine din altă tabără politică atunci când avem de apărat un drept sau o certitudine exprimată prin voturi. În rest, ne vom bate, ne vom duela în ce vor face ei, că vedeți ce fac ei, și ce vom face noi.

Nu Ciprian Prisăcaru e cea mai mare problemă pe care o am la municipiu. Sunt problemele de a aduce întreaga dreaptă înapoi în PNL. La municipiul Târgoviște, solidaritatea trebuie să fie maximă. Sunt oameni care au fpst dezamăgiți, care au plecat de lângă noi. Am întâlnire cu ei în jur de 19-20 iulie și voi vedea exact ce se va întâmpla.

Îmi doresc să candidez (n.a. – pentru alegerile parlamentare), îmi doresc să candidez aici, dar asta va hotărî partidul.

N-am venit să plec și vă anunț de acum: dacă rezultatele vor fi mai bune decât la locale, chiar mult mai bine, eu voi candida și pentru președinție (n.a. – șefia PNL Dâmbovița), să fiu ales de jos în sus ca să terminăm cu numirile.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.