Primarul comunei Răzvad, depistat POZITIV la testul Covid / mesajul acestuia

Primarul comunei Răzvan, Emanuel Spătaru, a fost depistat pozitiv la testul COVID-19, după ce a prezentat simptomele unei răceli. Acum este internat la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, în stare bună.

Mesajul edilului:

Dragi mei,

Din pacate virusul nu iartă pe nimeni!

În calitate de primar al comunei Răzvad, mă simt dator să vă informez că testul pentru COVID-19, pe care l-am făcut, a ieşit pozitiv. Sunt deja internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgoviște-Secția Boli Infecțioase, fiind confirmat cu virusul SARS-CoV-2.

Zilele trecute am prezentat simptomele unei răceli si pentru a nu exista vreo suspiciune și a pune în pericol și pe ceilalți, am mers la spital și m-am testat. Acum, starea mea de sănătate este bună, insa fac un apel la responsabilitate pentru toţi cetațenii din comuna Răzvad. Recomand tuturor respectarea regulilor impuse de autorităţi pentru ca pericolul nu a trecut!

Vă transmit tuturor multă sănătate şi vă sfătuiesc să respectați regulile de igienă şi distanțarea socială pentru a putea fi sănătoşi şi alături de cei dragi!

Va imbratisez, al dumneavoastra primar!

P.S: Ma voi face bine, si revin la treaba🤗

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.