Primarul de la Voinești NU mai candidează din partea PSD / dar îl susține pe candidatul PSD pentru Consiliul Județean

Se întâmplă lucruri importante pe scena politică județeană, în perspectiva alegerilor locale din 27 septembrie. Astăzi, primarul comunei Voinești, Gabriel Sandu, unul dintre cei mai cunoscuți edili social-democrați din județ și motor electoral pentru partid, a anunțat că NU va mai candida din partea PSD la aceste alegeri, preferând o candidatură independentă. Mesajul său:

Sunt un om simplu și vreau să rămân printre oamenii obișnuiți, în mijlocul cărora am trăit și m-am călit. Vreau să rămân același Gamba, primarul și prietenul dumneavoastră.

De astăzi, independent de politica, dar întotdeauna dependent de voineșteni. Încep strângerea de semnături pentru susținerea candidaturii independente la funcția de primar al comunei Voinești.

La 2 ore distanță, primarul a anunțat o altă decizie, la fel de importantă: susținerea pentru Corneliu Ștefan(PSD) pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița:

După 22 ani în PSD, la aceste alegeri, din postura de independent susțin pe domnul Cornel Ștefan la candidatura pentru Președinte al Consiliului Județean cât și echipa de consilieri locali la nivelul comunei Voinești.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.