Primarul orașului Pucioasa, vicepreședinte PSD Dâmbovița: Demisia, Ciolacu! Cel mai slab președinte pe care l-a avut PSD-ul

Primarul orașului Pucioasa și vicepreședinte al PSD Dâmbovița, Constantin Ana, reacționează dur după eșecul de ieri al moțiunii de cenzură și îl atacă în mod direct pe președintele Marcel Ciolacu, căruia îi cere demisia. Ana consideră că ratarea moțiunii se va deconta electoral pe munca primarilor, în plină campanie de alegeri:

Nu am participat la pseudo congresul PSD din 22 august!

Stiam ca Teodorovici nu are sanse in aceasta competitie si nu am vrut sa fiu, DIN NOU, omul care care SE OPUNE unei decizii previzibile, cvasi unanime, ce a reusit sa il propulseze in functia de Presedinte pe Ciolacu, probabil cel mai slab presedinte pe care l-a avut vreodata PSD-ul (da! Viorica era peste – trist, nu?!)

Iar mandatul lui incepe fulminant! Pe fondul unei guvernari lamentabile a PNL, pe fondul unei asteptari reale si in crestere a populatiei noi depunem Motiune de cenzura!

Ce a urmat?! O noua umilinta imensa, un nou regres din punct de vedere electoral!

Pe spatele cui?! Al primarilor, ce raman din nou pe cont propriu, cu gandul, cu stresul ca mai avem cateva zile si trebuie sa platim din nou indemnizatiile persoanelor cu handicap si salariile insotitorilor, fara a avea un leu in buget!!!

Cu gandul ca ce construiesc ei in fiecare zi strica un corijent ce ne preda noua astazi politica mileniului trei!

Rusine! Demisia Ciolacu!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.