Primul mesaj al lui Adrian Țuțuianu după participarea primarilor PNL la ședința PSD

adrian tutuianu 8

Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, are prima reacție după lovitura dură pe care a administrat-o în această seară Partidului Național Liberal. E vorba de prezența, la ședința Comitetului Executiv Județean al PSD, care a avut loc la Mija, a 5 primari PNL Dâmbovița (localitățile Crângurile, Dărmănești, Moțăieni, Uliești și Ulmi) și a primarului UNPR de la Crevedia.

Adrian Țuțuianu:

Am avut discuții cu mai mulți primari din Partidul Național Liberal care și-au exprimat intenția de a se alătura echipei PSD în viitor. Așa cum am arătat deschidere în 2014 sau 2015 celor care au dorit și au fost serioși în a se alătura proiectului nostru, aceeași deschidere există și acum. Pentru mine, întărirea echipei Partidului Social Democrat este o prioritate. Iar lucrul acesta se face atât cu oameni crescuți în partid, cât și prin deschidere față de cei din exterior, care doresc și pot să ajute.

Primarii care au venit astăzi au rezultate și au proiecte de viitor. Guvernul PSD, pentru că și asta e foarte important, a susținut total și fără nicio diferență, toate proiectele comunităților locale. Iar asta le-a demonstrat și lor că suntem partid serios și ne respectăm promisiunile. Eu, personal, la toate întâlnirile pe care le-am avut, fie că am mers la ministere, la Fondul de Mediu, la CNI, la ANL, peste tot am chemat lângă mine toți primarii cu proiecte la instituția respectivă, fără să mă uit că sunt de la PSD sau PNL. Pe noi ne interesează oamenii!

Și mai e ceva de spus: unii dintre cei care au venit astăzi către noi au mai fost în Partidul Social Democrat și, din diverse motive, au ales, la un moment dat, un alt parcurs. Ca atare, integrarea lor nu va fi deloc dificilă.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.