PRO ROMÂNIA și-a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare / listele complete pentru Senat și Camera Deputaților

PRO ROMÂNIA Dâmbovița a depus, astăzi, candidaturile pentru alegerile parlamentare programate pe 6 decembrie. Așa cum am scris, de dimineață, cei 2 parlamentari ai Organizației, Adrian Țuțuianu și Oana Vlăducă, au făcut rocada: Țuțuianu va deschide lista pentru Camera Deputaților, iar Oana Vlăducă este numpărul 1 la Senat.

Alături de cei 2 au stat și ceilalți candidați care completează listele. Noutate este numele lui Cătălin Popescu, noul președinte ALDE Dâmbovița, candidat pentru Camera Deputaților.

Camera Deputaților:

 1. Adrian Țuțuianu
 2. Cătălin Popescu
 3. Florina Mureșan
 4. Adrian Popescu
 5. Florin Șontea
 6. Irena Dumitru
 7. Răzvan Buță
 8. Răzvan Bejan
 9. Mihaela Ciobanu

Senat:

 1. Oana Vlăducă
 2. Cosmin Tătulescu
 3. Iulian Popa
 4. Ioana Ioniță
 5. Adrian Piperea

Adrian Țuțuianu: Am decis să merg la Camera Deputaților după consultări cu colegii mei, care au considerat că este bine să gândim lucrurile legate de evoluțiile viitoare. (…) Am căutat să punem oameni cu pregătire bună, cu rezultate politice, dar, mai ales, cu perspectivă de viitor. Ne propunem să câștigăm 1 post de deputat și 1 post de senator. Toate simulările care s-au făcut ne arată că este un obiectiv posibil. Vom fi partid politic de opoziție și la nivel național, și local, iar după alegerile parlamentare efortul nostru va fi în direcția consolidării partidului, finalizării fuziunii cu ALDE și construcției de structuri poltiice solide pentru anul electoral extrem de important 2024.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.