Procurorii au pus sechestru pe casele lui Florin Popescu! Explicațiile DNA

florin-popescu-dna

Fostul președinte CJ Dâmbovița, deputatul Florin Popescu, a declarat astăzi că i s-a adus la cunoștință de către procurori instituirea sechestrului asigurator pe două dintre imobilele pe care le deține: casa în care locuiește el și apartamentul în care stau părinții săi.

Comunicat DNA:

În completarea comunicatelor nr. 494 și 496 din 23 aprilie 2014, referitoare la inculpatul POPESCU FLORIN AURELIAN, deputat în Parlamentul României, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

La data de 25.04.2014, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combaterea infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie au dispus instituirea sechestrului și notarea ipotecară, până la concurenţa sumei de 485.500 lei, asupra a 2 imobile, ce aparțin inculpatului POPESCU FLORIN AURELIAN, situate în mun. Târgoviște, jud. Dâmbovița.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.