Protestul PNL împotriva propriului guvern, desființat de Țuțuianu și Corlățean: „Niște maimuțoi”, „ipocriți și farisei”

Absurditatea politică a atins nivelul-record din ultimii ani grație liberalilor locali. În urmă cu două zile, mai mulți lideri PNL Dâmbovița, începând cu președintele filialei municipale – Aurelian Cotinescu, plus consilieri locali și membri ai organizației au participat la un protest împotriva guvernului (!!!), pe subiectele DN 71 și COS Târgoviște. Împotriva guvernului din care PNL face parte și al cărui prim-ministru este pnl-ist. Noaptea minții sau ce?

Demersul liberalilor se întoarce împotriva lor. Gestul a fost desființat de liderul PRO ROMÂNIA – Adrian Țuțuianu și senatorul PSD – Titus Corlățean, în termeni foarte duri.

Adrian Țuțuianu:

Ca să vedeți cum funcționează nebunia de guvernare, PNL-ul iese să demonstreze împotriva USR-ului, ei fiind la guvernare, adică împotriva lor înșiși. E nebunie, e ceva ce eu n-am văzut în politică nicăieri în lume. Se plimbau, iertați-mi expresia, niște maimuțoi de la PNL, își puseseră niște veste pe ei, scriau DN 71 și COS Târgoviște și se plimbau prin fața Primăriei Ulmi, pe trecerea de pietoni. Păi, asta-i atitudine de partid politic la guvernare, când ai prim-ministru? (…) Deci, n-ai nevoie să te maimuțărești prin comuna Ulmi. Ai nevoie să-i spui dlui Cîțu, tu, PNL Dâmbovița, că acest Combinat trebuie preluat și că e strategic pentru economia națională.

Județul Dâmbovița are cele mai mari probleme din cauza incompetenței unor lideri USR-PLUS și noi trebuie să spunem asta. Cei din PSD tac. Cei din PNL se maimuțăresc.

Titus Corlățean:

Ați văzut ceva mai penibil ca „mitingul de protest” al PNL Dâmbovița, contra Guvernului și Ministrului Economiei? Adică peneliștii, care au Guvernul și conduc (nelegitim) România, protestau împotriva lor înșiși?? Niște ipocriți și farisei. Când îi vedeți în trafic, schimbați trotuarul urgent și aveți grijă de buzunarul și de viitorul dvs. Orice e posibil cu ei!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.