PSD Dâmbovița: A început Conferința Județeană pentru validarea candidaților la parlamentare (foto)

psd-1

PSD Dâmbovița parcurge astăzi un exercițiu democratic intern fără precedent – Conferința Județeană Extraordinară se pronunță și validează, prin vot, candidații Organizației pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Evenimentul a debutat la ora 16.00, la Casa Sindicatelor din municipiul Târgoviște. Aproape 800 de delegați (primari, viceprimari, consilieri județeni și locali, parlamentari, membri ai BPJ, șefi de instituții) sunt prezenți la lucrările Conferinței. La acest moment, fiecare candidat (în ordine alfabetică) își prezintă mesajul.

Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a deschis lucrările Conferinței, vorbind despre cel mai transparent eveniment intern al partidului, fără precedent în istoria Organizației și de departe, mult mai democratic decât ce s-a întâmplat la PNL Dâmbovița. Țuțuianu a amintit că, în timp ce liberalii s-au adunat într-un birou județean și au validat candidații la parlamentare, PSD Dâmbovița face asta cu votul tuturor aleșilor locali.

În afară de votul pentru validarea candidaților, Conferința va mai adopta hotărâri de validare pentru candidatul la președinția Consiliului Județean – Alexandru Oprea, în cazul în care Adrian Țuțuianu merge la Senat, respectiv pentru vicepreședinție – Alin Manole, în cazul în care se întâmplă mutarea de mai sus.

Revenim cu mesajele candidaților și rezultatul votului.

Onoare muncii!

psd-2 psd-3 psd-4 psd-5 psd-6 psd-7 psd-8psd-9psd-10

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.