PSD Dâmbovița, mesaj către Ioan Marinescu: Îl așteptăm alături de noi!

ioan marinescu 2

Comunicat de presă

Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Dâmbovița este deschis readucerii în rândurile sale a domnului Ioan Marinescu, fost vicepreședinte al partidului, după încheierea mandatului de prefect al județului.

Calitățile sale de bun organizator, fidel obiectivelor asumate și credincios echipei din care face parte îl recomandă pe Ioan Marinescu drept un om important în PSD Dâmbovița, un coleg pe care ne putem bizui și un prieten de calitate. A demonstrat, în trecut, că înțelege, mai bine decât mulți, ce înseamnă social-democrație autentică, ce înseamnă trudă în folosul oamenilor, ce înseamnă să te sacrifici pe tine însuți pentru un bine mai mare. Multe din performanțele PSD Dâmbovița poartă și amprenta sa, iar aceste atuuri sunt de dorit în continuare. De asemenea, în perioada în care a fost prefect, a demonstrat tuturor o bună cunoaștere a problemelor administrative, a dovedit că este integru și cu adevărat implicat în rezolvarea problemelor comunităților.

Credem că putem contribui, împreună, la rezultate excelente și în perioada următoare. Din păcate, criteriile de conduită și integritate adoptate de Partidul Social Democrat nu fac posibilă o candidatură a dlui Ioan Marinescu pe listele PSD pentru Consiliul Județean. Dar expertiza sa, eforturile sale conjugate cu ale noastre, pot conduce la performanță și altfel decât din postura de candidat.

Totodată, dezavuăm încercările unora de a specula și altera sensul mesajului dlui Ioan Marinescu, postat recent pe o rețea de socializare. Mesajul exprimă, în mod evident, o stare de amărăciune pe care o înțelegem, convinși fiind că, indiferent de etapă, Ioan Marinescu este un model pentru toți cei cu care a lucrat și va lucra.

Îl așteptăm alături de noi, asigurându-l cu sinceritate de toate prețuirea și tot respectul pe care le merită!

PSD Dâmbovița

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.