PSD Dâmbovița și-a validat candidații pentru alegerile locale / câteva detalii interesante

Comitetul Executiv Județean al PSD Dâmbovița a validat, în această seară, toți candidații pentru alegerile locale din 9 iunie. PSD are candidați și liste complete în toate cele 89 de localități din județ.

Pentru municipii și orașe, candidații sunt primarii în funcție: Cristian Stan (Târgoviște), Iulian Tătulescu (Fieni), Constantin Ana (Pucioasa), respectiv Gabriel Purcaru (Moreni), Alexandru Iorga (Găești), Ștefan Florea (Răcari), Laurențiu Costache (Titu).

Pentru președinția Consiliului Județean, a fost validat președintele în funcție, Corneliu Ștefan.

La nivelul comunelor, câteva sublinieri:

Nu mai puțin de 11 primari care au câștigat alegerile în 2020 sub sigla altora partide sau independenți vor candida acum din partea PSD: Butimanu, Lungulețu, Băleni, Cornești, Ciocănești, Cornățelu (PNL), Șelaru și Vârfuri (PRO România), Brănești (USR), Voinești și Vulcana-Băi (independenți). Potrivit președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, ar mai fi fost și alți doritori, dar au fost refuzați: Am mai avut 4 primari PNL pe care i-am refuzat zilele trecute, pe unul chiar astăzi. Vă dau argumentul principal: vom câștiga în acele localități, avem echipe serioase, candidați puternici și, așa cum mă cunoașteți, îmi place meciul și vom merge la meci.

O bătălie interesantă va fi la Braniștea, localitate pe care PSD a pierdut-o în 2020 și pe care vrea să o recâștige prin deputatul Marian Țachianu, fost primar, de numele căruia se leagă scoaterea la lumină a comunei în perioada 2016-2020.

În localitatea Crevedia, primarul în funcție, Florin Petre, va candida din nou din partea PSD, deși fusese exclus la propunerea lui Marcel Ciolacu, în urma exploziilor de la depozitul GPL de anul trecut. Ciolacu spunea atunci:

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan: A fost exclus în acea perioadă. Prin decizia Organizației PSD Dâmbovița, l-am reprimit în partid și este candidatul PSD la funcția de primar.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.