Pucioasa: 3 consilieri PSD propuși pentru EXCLUDERE după ce au încercat să pice bugetul orașului! Proiectul a trecut la limită

investire constantin ana (11)

Ședință tensionată în Consiliul Local Pucioasa astăzi, având drept subiect principal pe ordinea de zi aprobarea proiectului de buget.

În ciuda explicațiilor numeroase pe care primarul Constantin Ana și aparatul de specialitate le-au oferit cu privire la bugetul pe anul 2017, în ciuda ședințelor repetate în care li s-au adus răspunsuri la nelămuriri, 3 dintre consilierii PSD, determinați, se pare, de interese personale, s-au opus proiectului de hotărâre. Ei s-au aliat cu cei 5 consilieri PNL și s-au abținut la vot, încercând să răstoarne proiectul și făcând opoziție primarului din propriul partid. E vorba de Constantin Mădăran, Eduard Postelnicu și Gheorghe Veveriță. Cu toate acestea, bugetul a fost adoptat cu 9 voturi „pentru” și 8 „împotrivă”, diferența fiind făcută de independentul Gabriel Cioroba.

Celor 3 social-democrați li se pregătește acum excluderea după gestul de frondă, primarul Constantin Ana, care este și președinte PSD Pucioasa, fiind hotărât să facă ordine: Le acord 7 zile în care pot să-și dea singuri demisia. În caz contrar, voi demara procedurile de excludere și îi vom înlocui. Nu putem să ne jucăm cu viitorul unui oraș doar pentru că unii nu văd mai departe de ziua de mâine și nu înțeleg ce înseamnă dezvoltarea pe termen lung.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.