Pucioasa are din nou echipă de fotbal! Din acest sezon, AS FC Pucioasa – în liga a 3-a

Sigla AS FC Pucioasa

Se întâmplă lucruri bune la Pucioasa nu doar pe zona de infrastructură, ci și în plan sportiv. Orașul va avea, din acest sezon, echipă de fotbal în liga a 3-a. AS FC Aninoasa dispare, în contextul pierderii sprijinului autorităților locale și devine AS FC Pucioasa. Proiectul fotbalistic poate continua pentru că solicitării președintelui Cristian Mitrea i-a răspuns primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana:

În urmă cu ceva vreme, am primit o solicitare prietenoasă din partea reprezentanților Asociației Sportive Fotbal Club Aninoasa de a începe o colaborare cu autoritățile locale din orașul Pucioasa. Am avut o discuție de principiu cu colegii mei din Consiliul Local și am demarat rapid un parteneriat în care eu cred. Dl președinte Mitrea și dl Cristi Bălașa (antrenor principal) au venit cu sufletul deschis către Pucioasa și la fel au fost primiți. (…) Avem foarte mulți microbiști care au suferit un an și jumătate în lipsa unei echipe la nivelul orașului. Eu cred că le-am făcut cea mai plăcută surpriză, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, edilul orașului Pucioasa.

Suma pe care o va asigura Primăria Pucioasa pentru primul an este de 200.000 lei, iar obiectivul, rostit chiar de antrenorul Cristi Bălașa, va fi promovarea în eșalonul superior.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.