Răzvan Bejan, PRO ROMÂNIA: Unii spun că Moreni e smart-city, dacă vă puteți închipui. Alții fabrică sondaje. Oamenii nu mai pot fi mințiți

Candidatul PRO ROMÂNIA pentru Primăria Moreni, Răzvan Bejan, este persoana publică cea mai vizibilă la nivelul orașului, în această perioadă. Inițiative, prezență în teren, comunicare – Bejan reușește să facă ceea ce multora nu le reușește, din haina de politician: să atragă atenția morenarilor, iar mesajele lui să fie auzite. Cum se vor filtra ele, rămâne de văzut.

Mai întâi, o declarație de intenție din partea celui care face echipă cu senatorul Adrian Țuțuianu:

Sunt mândru că, într-un timp scurt, am reușit să strâng lângă mine oameni care pun, mai presus de interesul propriu, interesul orașului. Am în echipa PRO ROMÂNIA Moreni oameni care n-au mai făcut politică; și dumneavoastră știți foarte bine că e foarte greu, în anul 2020, să convingi pe cineva să facă politică în condițiile în care n-a mai făcut-o până acum.

„Împreună pentru Moreni” este mesajul pe care-l transmit tuturor celor care doresc să audă și să realizeze că nu mai putem merge în aceeași direcție, pe același drum și în același ritm. Unii spun că Moreni este „smart-city” dacă vă puteți închipui. Alții au fabricat sondaje în care au procente mai multe decât Partidul Comunist Chinez. Le transmit că sunt hotărât să merg până la capăt cu ceea ce mi-am propus, iar pe oamenii valoroși îi aștept alături de mine. E nevoie fantastică de oameni valoroși în politică și îi rog să nu mai stea deoparte, să nu le mai fie teamă. Am observat teama aceasta de fel de fel de presiuni care, mai devreme sau mai târziu, apar.

Va face și PRO ROMÂNIA un sondaj la Moreni, dar un sondaj serios, făcut de profesioniști și îl așteptăm ca să vedem cât trebuie să muncim, cât trebuie să recuperăm, iar eu voi fi în stradă ca să vorbesc cu fiecare cetățean pentru acest lucru. Vreau să fiu foarte apropiat de morenari și cred că asta a lipsit: comunicarea. Oamenii nu mai pot fi mințiți.

Răzvan Bejan a identificat și propus cel puțin 12 proiecte pentru municipiului Moreni, care acoperă toată zona de investiții: infrastructură de drum și educațională, cultură, animale fără stăpân, spații verzi, brand-ul municipiului etc. Despre fiecare dintre acestea, într-un material viitor.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.