Reacție dură din PSD: Aproape nicio diferență între Băsescu – Boc și menajul Iohannis – Orban – Cîțu

Replică dură din PSD, după ce Comisia Europeană a trimis înapoi României documentul Planului Național de Redresare și Reziliență propus de Guvern, cu zeci de observații. Deputatul Carmen Holban îi critică dur pe autorii acestui eșec și compară perioada de guvernare de acum cu „epoca” Băsescu – Boc:

România de după 1989 a mai cunoscut un moment la fel de greu precum cel de acum doar în guvernarea Băsescu – Boc. Aproape că nu există nicio diferență între tandemul Băsescu – Boc și menajul politic Iohannis – Orban – Cîțu. Dacă, în 2008, au fost tăiate pensiile și salariile și au fost închise zeci de spitale, inclusiv cel de la Titu, actualii guvernanți sunt mult mai perfizi și mai agresivi decât rudele lor portocalii. Tupeul și caracterul strâmb al liberalilor de astăzi, replici fidele ale PDL-ului, sunt egalate doar de partenerii lor de coaliție de la USR-PLUS.

Am ajuns să retrăim teoria pixelului albastru. Unei țări întregi i se spune că tot ceea ce vedem nu e adevărat, că totul e în imaginația noastră. PNRR este bun, doar nouă ni se pare că e ceva în neregulă cu el. (…) Avem 24 de pagini de observații făcute de Comisia Europeană asupra Planului de Reziliență. Domenii afectate – de la Infrastructură la Educație. În program sunt depistate: costuri nejustificate, supraestimări, lipsa metodologiei de calcul, informații neclare. Guvernul Cîțu compromite avansul de 4 miliarde de euro pe care am fi putut să-l primim până la sfârșitul acestui an.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.